تلفن همراه 00905322124590

تماس با ما از ایران 00902423245494

برگزیده های شما ( 0 )
نمایش ملک های مورد علاقه من

چگونگی دریافت شهروندی در ترکیه | شرایط شهروندی ترکیه

How to Get Citizenship in Turkey

شهروندی ترکیه از طریق سرمایه گذاری

250.000 دلار سرمایه گذاری کنید و شهروند ترکیه شوید

با تصمیمات منتشر شده در روزنامه دولتی ترکیه به تاریخ 19.09.2018 و 07.12.2018، برخی از مقررات مربوط به اخذ تابعیت ترکیه برای اتباع خارجی تغییر کرده است. به خارجیانی که به طور مستقیم حداقل 250.000 دلار ملک و مستغلات در ترکیه خریداری کنند و کسانیکه در دفتر اسناد رسمی متعهد به خرید املاکی به ارزش 250.000 دلار شده اند، تابعیت ترکیه داده می شود.

برنامه درخواست شهروندی ترکیه

مراحل اصلی
  • 1

    هماهنگی تور بازدید ملک

    ما یک شرکت املاک و مستقلات بسیار با تجربه و حرفه ای، در زمینه شهروندی ترکیه از طریق سرمایه گذاری، املاک و مستغلات هستیم. ما در اخذ شهروندی به صدها نفر کمک کرده ایم.

    بیشتر بدانید
  • 2

    خرید ملک

    ما بهترین قیمت تضمین شده املاکی را به شما ارایه می دهیم که برای برنامه شهروندی مناسب هستند.

    Lبیشتر بدانید
  • 3

    درخواست برای شهروندی

    ما با وکلای مجرب شرکت خود در امور شهروندی، از شما حمایت قانونی بعمل می آوریم. انجام این کار با آژانس آنتالیا هومز بسیار آسان است.

    بیشتر بدانید
  • 4

    پاسپورت های ترک خود را دریافت کنید

    این دوره بسته به تعداد اعضای خانواده متقاضی، مدارک و مشغله آژانس آنتالیا هومز در یک قدم بین 30 الی 60 روز طول می کشد.

    بیشتر بدانیدe
پرسش های متداول
  • روند
  • املاک
  • خانواده
  • سوال: پروسه شهروندی ترکیه چگونه عمل می کند؟
    پاسخ: هنگامی که شما ملکی به ارزش بیش از 250.000 دلار خریداری می کنید، جهت اخذ شهروندی ترکیه، درخواست خود را به اداره کل زمین و کاداستر (اداره تاپو) ارسال می کنید. بعد از درخواست شما، آنها گزارش ارزیابی و اسناد انتقال بانکی را بررسی می کنند. اداره تاپو مدارک شهروندی را بین 3 تا 7 روز تایید می کند. با تاییدیه شهروندی، ما در همان روز و بدون آنکه در انتظار وقت ملاقات بمانیم، جهت اجازه اقامت همزمان، به اداره مهاجرت مراجعه خواهیم کرد. با تصویب و اجازه اقامت، ما درنهایت در همان روز به اداره کل جمعیت و شهروندی مراجعه خواهیم کرد. پس از درخواست تاپو، تمام فرآیند در دفتر اطلاعات شهروندی خاص در استانبول و آنکارا دنبال می شود. آنها درخواست شهروندی را در 30 روز نهایی می کنند.

  • سوال: چگونه باید نرخ تبدیل دلار و لیر را محاسبه کرد؟
    پاسخ: در تاریخ درخواست، اداره تاپو بر مبنای نرخ فروش بانک مرکزی ترکیه (efektif satış kuru) ارزش را محاسبه می کند.

  • سوال: این روند چقدر طول می کشد؟
    پاسخ: این پروسه تا 30 روز طول می کشد. دولت به منظور کاهش زمان، یک دفتر ویژه شهروندی افتتاح کرده است.

  • سوال: آیا نکته مهم و حیاتی وجود دارد که من باید بدانم؟
    پاسخ: وزارتخانه می خواهد مطمین شود که حداقل ارزش 250.000 دلار است. شرکت های قسم خورده ارزش گذاری املاک متبحر برای جلوگیری از تقلب در قیمت، صحت آنها را تایید می کنند. ارزیابان ممکن است تا 20 درصد انحراف (تفاوت) نسبت به قیمت فروش داشته باشند. بنابراین آنتالیاهومز به شما توصیه می کند که ملکی را خریداری کنید که این ارزیابی را برآورده کند.

    همانگونه که ما برای شما بهترین قیمت آنچه که برای شهروندی خریداری می نمایید را تضمین می کنیم، در مورد گزارش ارزیابی نیز همانگونه عمل می کنیم. ما به شما بهترین قیمت املاکی را که با گزارش ارزیابی مطابقت دارند توصیه خواهیم کرد.

  • سوال: آیا نیازی به مصاحبه یا آزمایش در مراحل کار وجود دارد؟
    پاسخ: خیر.

  • سوال: وقتی که تمام شرایط را برآورده کنم، آیا شهروندی به من به طور خودکار اعطا می شود؟
    پاسخ: خیر، تصدیق شهروندی به تایید گزارش پرونده های واحد امنیتی ملی بستگی دارد که متقاضی هیچ تهدیدی برای امنیت ملی ندارد.

  • سوال: به نظر می رسد درخواست و گرفتن شهروندی ترکیه پیچیده است. آیا من برای این روند به کمک و همراهی نیاز دارم؟
    پاسخ: تیم متخصص آنتالیا هومز با شما خواهد بود تا در طی این روند شما را هدایت کند. ما از سال 2004 رضایت 100 درصدی مشتریان مان را در مسیرشان برای رسیدن به خانه های رویایی شان، تضمین می کنیم..

  • سوال: من وقت ندارم که به ترکیه بروم، چگونه می توانم شهروندی ترکیه را دریافت کنم؟
    پاسخ: اگر برای آنتالیا هومز وکالتمانه بفرستید، ما ممکن است برای شما تمام پروسه را از ابتدا تا انتها پیگیری کنیم.

  • سوال: چگونه شهروندی ترکیه را به عنوان یک مهاجر (فرد بدون ملیت) دریافت کنم؟
    پاسخ: هنگامی که شما حداقل 250.000 دلار ملک خریداری می کنید، می توانید شهروندی ترکیه را با مدارکی که بدون ملیت بودن شما را اثبات می کند دریافت کنید. (سند مسافرتی که توسط سازمان ملل صادر شده باشد.)

  • سوال: فرایند شهروندی ممکن است 2 ماه طول بکشد. آیا طی این پروسه اجازه اقامت دریافت می کنم؟
    پاسخ: اجازه اقامت (شماره: 6458/31-J) به شما و خانواده تان داده می شود. ما مجوز اقامت را در همان روز پس از تایید ملک شما بدون اتلاف وقت دریافت می کنیم.

  • سوال: آیا در صورت اخذ شهروندی ترکیه، باید خدمت در ارتش ترکیه را بگذرانم؟
    پاسخ: برای این پرسش چند پاسخ وجود دارد. اگر فرزند شما زیر 18 سال است، هنگامی که به سن نظام وظیفه برسد، بله، آنها موظف به انجام خدمات نظامی (سربازی) هستند. برای شهروندان دو تابیعیتی شرایط وجود دارد؛ شما این امکان را دارید که بین دو کشور انتخاب کنید. اگر قبلا خدمت سربازی را تکمیل کرده اید، ممکن است لازم باشد تا آن را ثابت کنید. برای افراد بالای 22 سال، لازم است در تقاضانامه سوال کنید که آیا شرایط خاصی در اداره کل جمعیت و شهروندی برای اطلاعات مناسب در این خصوص وجود دارد.

  • سوال: کدام ملیت ها می توانند برای پاسپورت ترکیه درخواست دهند؟
    پاسخ: تمام ملیت هایی که قادر به خرید ملک در ترکیه هستند، می توانند برای شهروندی ترکیه از طریق سرمایه گذاری ترکیه درخواست دهند.

  • سوال: آیا اقامت در ترکیه برای کسب شهروندی اجباری است؟
    پاسخ: خیر

  • سوال: آیا امکان تابعیت دوگانه در ترکیه وجود دارد؟
    پاسخ: بله، ترکیه اجازه می دهد تا فرد ملیت دوگانه داشته باشد، اما شما باید با کشور مادری خود این مطلب را چک کنید زیرا بسیاری از کشورها مانند هند، چین و عربستان سعودی ملیت دوگانه را به رسمیت نمی شناسند و یا محدودیت های خاصی در خصوص آن دارند.

  • سوال: آیا جایگزین برای شهروندی ترکیه وجود دارد؟
    پاسخ: اگر بودجه شما برای شهروندی ترکیه از طریق سرمایه گذاری کافی نباشد، می توانید برای یک کارت فیروزه ای اقدام کنید. کارت فیروزه ای مثل گرین کارت ایالات متحده است. دارنده کارت فیروزه تمام حقوق یک شهروند ترک را به جز حق رأی و خدمت اجباری نظامی برای مردان را دارا است.

  • سوال: آیا باید یک ملک به ارزش بیشتر از 250.000 دلار خریداری کنم یا می توانم چند ملک بخرم؟
    پاسخ: شما می توانید چند ملک داشته باشید که ارزش کل آنها بیش از 250.000 دلار باشد اما باید برای همه آنها در یک زمان درخواست نمایید. اداره تاپو اگر مجموع ارزشهای اعلام شده بیش از 250.000 دلار باشد، درخواست های شهروندی را قبول می کند.

  • سوال: اگر من ملکی در حال ساخت خریداری کنم که سند آن به نام من نشده است، آیا می توانم درخواست شهروندی کنم؟
    پاسخ: بله، دولت تعهد محضری خرید ملک را می پذیرد. اگر خرید بیش از 250.000 دلار باشد، شما می توانید با تعهد رسمی خرید ملک برای شهروندی درخواست دهید.

  • سوال: من ملکی را با اقساط خریداری می کنم، آیا می توانم شهروند ترکیه را دریافت کنم؟
    پاسخ: بله، اگر شما تعهد خرید ملک را به صورت قانونی امضا کرده باشید و اگر بعد از19 سپتامبر 2018 از طریق بانک پرداخت را انجام داده باشید و اگر مبلغ کل بالاتر از 250.000 دلار باشد؛ شما می توانید درخواست شهروندی ترکیه نمایید.

  • سوال: من قبلا در ترکیه ملکی خریده ام، آیا می توانم درخواست شهروندی کنم؟
    پاسخ: درخواستهای سند ملکی (در دفتر تاپو) پس از 18.09.2018 ممکن است به شهروندی ترکیه از طریق سرمایه گذاری دست یابند. به عنوان مثال، املاک را خریداری کرده اید، اما سند آنها به نام شما هنوز نشده و قسط پرداخت می کنید. هر پرداختی پس از 19 سپتامبر 2018 برای درخواست شهروندی شما محاسبه می شود..

  • سوال: آیا می توانم با خرید املاک تجاری با درآمد اجاره ای شهروندی ترکیه را اخذ کنم؟
    پاسخ: بله، هر ملکی خریداری شده، محاسبه می شود. اینجا املاک با درآمد اجاره ای را بررسی کنید.

  • سوال: مسوولیت وزارت محیط زیست و شهرسازی چیست؟
    پاسخ: این وزارتخانه صحت ارزش اعلام شده در سند برای ارزش بیش از 250.000 دلار را با ارزیابان قسم خورده بررسی می کند. تمام مبالغ املاک باید از طریق انتقال بانکی به فروشندگان پرداخت گردد.

  • سوال: روند کسب شهروندی ترکیه از طریق صندوق سرمایه چگونه است و این روند چطور کار می کند؟
    پاسخ: پس از خرید از صندوق سرمایه املاک (REIF) با ارزش بیشتر از 500.000 دلار، می توانید به بانک خود( Halkbank، İş Bank، Akbank ،QNB Finansbank ) درخواست دهید. این یکی از سریع ترین راه های اخذ شهروندی ترکیه است. این فرم درخواست به هیات مدیره بازار سرمایه ترکیه ارسال می شود. ما از بانک "اسناد تصویب شده برای شهروندی" را دریافت می کنیم که برای درخواست شهروندی به روش صندوق سرمایه اجباری است. آنتالیاهومز به شما کمک می کند تا تمام اسناد مورد نیاز را جمع آوری/ تکمیل نمایید. در نهایت، درخواست به اداره کل امور جمعیت و شهروندی ارسال می شود و شما برای امضای نهایی دعوت می شوید. درباره شهروندی ترکیه از طریق صندوق سرمایه بیشتر بخوانید.

  • سوال: آیا خانواده من نیز می توانند شهروندی ترکیه را بدست آورند؟
    پاسخ: بله شما، همسر (زن یا شوهر) و تمام فرزندان زیر 18 سال (در زمان تاریخ درخواست) شما می توانند شهروندی دریافت کنند.

  • سوال: من فرزندی ناتوان (معلول) بالای 18 سال دارم. وضعیت او چطور خواهد بود؟
    پاسخ: فرزند شما که قادر به مراقبت از خود نیست، با اسناد درخواستی ویژه، که وضعیت او را ثابت می کنند، شهروندی ترکیه را با والدین خود کسب می کند.

  • سوال: آیا متقاضی لازم است که در طول مراحل شهروندی تمام اعضای خانواده خود را به ترکیه آورد؟
    پاسخ: خیر، تنها متقاضی باید تمام اسناد مورد نیاز اعضای خانواده اش را همراه داشته باشد.

  • سوال: چه تعداد افراد می توانند بر روی یک سند ملکی درخواست نمایند؟
    پاسخ: فقط یک نفر و خانواده درجه اول او می توانند شهروندی بگیرند.

مزایای کلیدی
  • کسب شهروندی با خانواده تان

    همسر و فرزندان زیر 18 سال شما می توانند همزمان با شما شهروندی را اخذ کنند.

  • بی نیاز به اعلام دارایی

    هنگامی که برای شهروندی درخواست می کنید، شما ملزم به اعلام دارایی یا درآمد خود که در حال حاضر در کشورهای دیگر دارید، نمی باشید.

  • هیچ نیازی به اقامت دایم نیست

    شما مجبور نیستید که در دوره خاصی در ترکیه زندگی کنید تا برای شهروندی واجد شرایط باشید.
    شما می توانید به اقامت خود در خارج از ترکیه ادامه دهید و درخواست شهروندی نمایید.

  • بازده بالای سرمایه گذاری

    پس از حفظ سرمایه گذاری خود به مدت 3 سال، می توانید ان را نقد کنید. بازار املاک ترکیه به طور متوسط سالانه 12 درصد افزایش سرمایه دارد. افزایش قیمت املاک در استانبول تقریبا 25-20 درصد در سال است.

مدارک مورد نیاز برای اخذ شهروندی ترکیه با سرمایه گذاری

آماده سازی اسناد برای شهروندی نیاز به دانش و تجربه ویژه دارد. همانطور که هر فرد شرایط و موقعیت های مختلفی دارد، توصیه می کنیم که از وکلای شرکت ما پشتیبانی حقوقی بگیرید. همانطور که صدها گذرنامه را تحویل داده ایم، ما به شما در اراه یکامل اسناد لازم کمک می کنیم.

  • فرم درخواست

  • گذرنامه معتبر

  • 4 قطعه عکس گذرنامه برای هر عضو خانواده خود

  • گواهی تولد

  • مجوز اقامت یا ویزای معتبر توریستی در گذرنامه

  • اگر قابل اجرا باشد، اسنادی که رابطه شما را با همسر و فرزندانتان ثابت می کند (سند ازدواج، گواهی تولد برای کودکان)

  • اگر امکانپذیر باشد، کپی شناسنامه ترک و آدرس اقامت متقاضیان در ترکیه

  • رسید پرداخت مالیات

  • گزارش ارزیابی

  • رسید بانکی با پرداخت حداقل 250.000 دلار

  • سند ملکی یا تعهد محضری خرید ملک

انواع شهروندی در ترکیه

شهروندی توسط سرمایه گذاری: در سال 2018، دولت ترکیه سیستم تازه ای را برای کسب ملیت ترکیه معرفی کرد. افرادی واجد شرایط تقاضا هستند که ملکی را به ارزش 250.000 دلار خریداری کرده یا 500.000 دلار در بانکهای ترکیه سپرده گذاری نمایند. هر دو نوع سرملیه گذاری باید به مدت سه سال حفظ شوند. افرادی که حداقل 500.000 دلار سرمایه گذاری ثابت کرده باشند یا 50 نفر از اتباع ترک را استخدام نمایند نیز واجد شرایط هستند. (در اینجا در مورد شهروندی از طریق سرمایه گذاری در ترکیه بیشتر بخوانید)

سیستم فیروزه ای: در سال 2017، سیستم فیروزه ای معرفی شد که اجازه می دهد افراد دارای مهارت و یا ویژگی هایی در فن آوری، اقتصاد، ورزش، فرهنگی و هنری، و همچنین مدیران تجاری و سرمایه گذاران نوع دیگری از شهروندی که تقریبا حقوق کامل شهروندی را اعطا می کند، درخواست نمایند. (در خصوص سیستم کارت فیروزه ای بیشتر بخوانید)

دارندگان مجوز اقامت و املاک: هر صاحب ملکی در ترکیه که به مدت 5 سال مستمر و بدون وقفه در این کشور اقامت داشته است، می تواند در شرایطی که 5 سال در ترکیه اقامت داشته باشد، نیز می تواند درخواست شهروندی دهد. ماده 11 قانون 5901 شرایط لازم برای مجوز اقامت بدون وقفه را لیست کرده است. مقدار حداقلی برای ارزش ملک وجود ندارد.

تولد: ساده ترین راه تولد در خانواده ای با مادر و پدر ترک است. با توجه به ماده 1 قانون شهروندی ترکیه شماره 403، شهروندان متولد شده در خانواده ای که حداقل یکی از والدینشان ترک باشند، حق دارند یک بار شهروندی دریافت کنند. متناوبا، اگر مادر و یا پدر در درخواست خود موفق شوند، این به فرزندان آنها نیز تسری می یابد. کسی که شهروند ترکیه خود را از دست داده است، همچنین می تواند دوباره درخواست کند.

ازدواج: بسیاری از اتباع خارجی پس از 3 سال ازدواج با یک فرد ترک، شهروندی را به دست آورده اند. برای این کار شرایط خاصی اعمال می شود از جمله زندگی با هم، دوری از رفتاری که می تواند به روابط زناشویی آسیب برساند و اینکه تهدیدی برای امنیت ملی یا نظم عمومی ایجاد نکند.


فرایند درخواست به طور کلی

Aهنگامیکه ملکی برای کسب شهروندی از طریق سرمایه گذاری می خرید، تیم آنتالیاهومز از ابتدا تا دریافت گذرنامه، به شما کمک می کند.

در خصوص سایر انواع برنامه های شهروندی، اگر در ترکیه زندگی می کنید باید از طریق اداره فرمانداری محلی و اگر در خارج از ترکیه زندگی می کنید، باید از طریق کنسولگری درخواست بدهید. اسناد مورد نیاز و نوع درخواستها بر اساس شرایط شما متفاوت خواهد بود.

این مدارک می توانند شامل گذرنامه، گواهی تولد، اجازه اقامت، گواهی ازدواج، شماره شناسایی اقوام شما در ترکیه و عکس باشند. متقاضیان شخصی نیز باید در مصاحبه ای که در ترکیه انجام می شود، شرکت نمایند.

طول مدت درخواست های شهروندی در ترکیه بستگی به شرایط خاص متقاضی دارد، اما به روز رسانی آن می تواند از وزارت کشور به دست آید. طبق شرایط و ضوابط قانون شماره 5901 شهروندی، اگر درخواست شما رد شود، می توانید دوباره از اداره محل اقامت خود درخواست کنید.


مزایای شهروندی ترکیه

- همسر و کودکان زیر 18 سال شما می توانند همزمان با شما شهروندی را به دست آورند.

- هنگامی که برای شهروندی درخواست می کنید، ملزم به اعلام دارایی یا درآمد خود که در حال حاضر در کشورهای دیگر دارید، نمی باشید.

- شما مجبور نیستید که در دوره خاصی در ترکیه زندگی کنید تا برای شهروندی واجد شرایط باشید. شما می توانید به اقامت خود در خارج از ترکیه ادامه دهید و درخواست شهروندی نمایید.

- شما می توانید به بسیاری از کشورها بدون نیاز به فرآیند پر مشقت درخواست ویزا سفر کنید.

- بسیاری از این کشورها به شهروندان ترک بدون نیاز به ویزا اجازه می دهند از 30 تا 90 روز اقامت داشته باشند و همچنین برخی از کشورها به هنگام ورود ویزا صادر می کنند و یا ویزا های الکترونیکی را از طریق درخواست آنلاین اعطا می کنند.

- گفتگوی آزادسازی ویزا که هدف آن اعطای حق سفر بدون ویزا به کشورهای شنگن بین ترکیه و اتحادیه اروپا است، از سال 2013 آغاز شده است. به محض پذیرش، 26 کشور اروپایی نیز به فهرست 102 کشوری که شهروندان ترکیه می توانند آزادانه سفر کنند اضافه خواهند شد.

اشکال سرمایه گذاری
  • inv1

    خرید املاک به ارزش 250.000 دلار

    * با شرط عدم فروش به مدت 3 سال

  • inv2

    سپرده گذاری نقدی 500.000 دلاری در بانک های ترکیه

    * با شرط عدم برداشت به مدت 3 سال

  • inv3

    خرید اوراق قرضه دولتی به ارزش 500.000 دلار

    * با شرط عدم فروش به مدت 3 سال

  • inv4

    خرید سهام با ارزش 500.000 دلار در REITs ترکیه یا VCTs

    * با شرط عدم فروش به مدت 3 سال

  • inv5

    500.000 دلار سرمایه گذاری ثابت

  • inv6

    استخدام 50 کارمند در شرکت شما

 

برنامه درخواست شهروندی ترکیه

سفر بدون ویزا

در حال حاضر، شهروندان ترکیه می توانند به 102 کشور، بدون نیاز به پیگیری فرآیند پر مشقت درخواست ویزا سفر نمایند. اکثر این کشورها اجازه می دهد که شهروندان ترکیه بین 30 تا 90 روز بدون نیاز به ویزا اقامت داشته باشند در حالی که برخی از کشورها ا به هنگام ورود ویزا صادر می کنند و یا ویزا های الکترونیکی را از طریق درخواست آنلاین اعطا می کنند.

گفتگو جهت آزادسازی ویزا که هدف آن اعطای حق سفر بدون ویزا به کشورهای شنگن بین ترکیه و اتحادیه اروپا است، از سال 2013 آغاز شده است. به محض پذیرش، 26 کشور اروپایی نیز به فهرست 102 کشوری که شهروندان ترکیه می توانند آزادانه سفر کنند اضافه خواهند شد.


کشورهای مهم بدون نیاز به ویزا

harita
بالا
برو به